Medarbejdere

 

 

Pernille Espensen
Forstander

Pernille er uddannet Pædagog

Malene Autzen
Souschef

Malene er uddannet socialpædagog

Ellen Hansen
Medarbejderrepræsentant i bestyrelsen

Ellen er uddannet pædagog

Vibeke Clausen
Medarbejder

Vibeke er 42 år og uddannet pædagog i 2001. Vibeke har erfaring indenfor normalområdet som skolepædagog, herudover har hun været efterskolelærer på en special efterskole og lærer på STU. Vibeke har en efteruddannelse i Mentalisering i arbejdet med udsatte børn, unge og voksne. Vibeke blev fastansat april 2016

Kirsten Klitland
Medarbejder

Kirsten er uddannet ernærings assistent, og holder et skarpt øje med kosten. Samtidig indgår Kirsten i det pædagogiske arbejde grundet hendes er farring og flair for relationen til de unge. Hun holder desuden styr på en masse praktiske opgaver.  Kirsten blev ansat Februar 2012 som ernæringsassistent/ pædagogisk medarbejder.

Janne Husen
Medarbejder

Jeg er 52år, Uddannet pædagog i 1990. Jeg har været inde for special området siden 1992. Bl.a som støtte pædagog i specialklasser og på handicapområdet. jeg har været ansat siden maj 2017

Kristian Kølle
Medarbejder

Kristian er uddannet pædagog

Rikke Frederiksen
Medarbejder

Rikke er 24 år og blev færdig uddannet pædagogisk assistent i 2015. Rikke har erfaring indenfor handicapområdet og har været vikar i socialpsykiatrien. Herudover har hun været frivillig mentor under Røde Kors. Rikke blev ansat som vikar i august 2016 og blev senere fastansat i februar 2017.

Jacob Hansen
Medarbejder

Jeg er 40 år og blev uddannet pædagogisk assistent i 2015. Jeg har erfaring indenfor normalområdet da jeg har arbejdet 1 år i en børnehave. jeg har desuden været vikar i et bofællesskab. på Nielstrup er jeg ansvarlig for IT og håndværk. da jeg har uddannelser inden for begge områder. jeg blev fastansat april 2016.